Офертата е валидна до края на април с покупката на всеки смарт телефон от последната серия на Apple

 

Този април Yettel предоставя страхотна възможност на всички верни почитатели на Apple, които планират да се сдобият със смартфон от последната серия iPhone 14. Независимо дали става въпрос за някоя от модификациите на iPhone 14, или за iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro или за най-мощния iPhone 14 Max, при покупка потребителите могат да се възползват от цели 200 лв. отстъпка от редовната цена на най-новите APPLE AirPods 3rd Generation с Lightning Case и така да ги вземат само за 199,99 лв. вместо за 399,99 лв. По този начин с новия смартфон от актуалната 14-а серия клиентите могат да се сдобият и с последното поколение безжични слушалки на Apple на супер цена.

Офертата важи при сключване на договор за мобилни услуги с план по избор за 24 месеца в цялата търговска мрежа на Yettel и в онлайн магазина на оператора с въвеждане на промокод AIRPODS, без да е необходимо продуктът да се добавя отделно в кошницата.

APPLE AirPods 3rd Generation с Lightning Charging Case са изключено леки, с характерния изчистен и стилен дизайн на бранда. Стъблото им е с 33% по-късно от това на предишното поколение, а към него е включен и сензор за управление на музиката и разговорите. Технологията на слушалките позволява възпроизвеждането на завладяващ пространствен звук – жироскопите и акселерометрите в AirPods работят заедно, за да проследяват движенията на главата, така че звукът от слушалките звучи сякаш носещият ги е в центъра на възпроизвежданото съдържание.

Безжичните слушалки позволяват до 6 часа време за слушане и до 4 часа разговори с едно зареждане, а само 5 минути в красивия кейс дават цял час с любимото аудио съдържание. С възможността за зареждане от Lightning Charging Case потребителите се наслаждават на до 30 часа време за слушане на музика и подкасти.

Както AirPods, така и Lightning Charging Case са с рейтинг IPX4 водоустойчивост, така че да са верен спътник на потребителите навсякъде – и в тежките тренировки, и дори когато се появи дъжд. Те са изключително лесни за употреба и работят чудесно с гласовия асистент на Apple за максимално лесно управление.

Слушалките са отлично допълнение към всеки смартфон от серията, който носи характерния за Apple дизайн, качество на използваните материали и висока производителност. Специалните аудио технологии и съвместимостта между всеки iPhone 14 и слушалките гарантират първокласно мултимедийно изживяване и поглъщащ звук.

Сподели
Предишна страницаВаксини срещу рак и сърдечни заболявания
Следваща страницаГлинена алтернатива на пластмасовите чаши
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.