серия

XPG анонсира пазарния дебют на своята нова серия памети LANCER 7200 DDR5, включително LANCER RGB MERA Limited Edition и LANCER RGB ROG Certified Edition за следващо поколение игри. От компанията производител също така днес обявиха, че всички DRAM модули на ADATA и XPG са съвместими с най-новата Intel Z790 платформа, осигурявайки оптимална стабилност и производителност. 

XPG LANCER 7200 DDR5 включва Hynix A-die чипове и позволява на геймърите да овърклокнат своите системи до по-високи скорости бързо и лесно. Серията LANCER 7200 се предлага във варианти със или без RGB осветление. Те също така идват с две опции за цвят на радиатора, за да отговорят на различни естетически предпочитания, включително Midnight Black и Snow White. Възползвайки се от дебюта на последното 13-о поколение Intel® Core™ процесори, XPG пое инициативата да пусне XPG LANCER DDR5 7200 за надграждане с дънни платки Z790, които се очаква да бъдат налични на пазара до ноември.

LANCER RGB 7200 DDR5 ще бъде наличен и в лимитирана серия MERA с капацитет до 16 GB и в опции с двоен канал. Този модул включва посланика на марката XPG – Mera, имплементиран върху уникалния дизайн на радиатора с ARGB светодиоди.

ROG овърклокинг с XPG

XPG и Republic of Gamers (ROG) се обединяват, за да осигурят най-доброто DDR5 изживяване за потребителите на ROG. XPG LANCER RGB ROG CERTIFIED 6400 е модул памет, преминал задълбочени тестове от ROG за съвместимост с ROG Intel® DDR5 серия дънни платки. Това означава, че потребителите на ROG могат да разчитат на гарантирана овърклок производителност при нива на оптимизация, с които другите DRAM устройства просто не могат да се конкурират. След като режимът „ROG Certified“ е активиран в BIOS, се осигурява подобрено игрово изживяване със скорости до 6600MT/s с функцията за овърклок с един клик. LANCER RGB ROG CERTIFIED 6400 се очаква да бъде наличен в световен мащаб през ноември. 

Сподели
Предишна страницаGenesis Radon 800 – нови ултралеки геймърски слушалки
Следваща страницаСъздатели на игри от България са във фокуса на четвъртото издание на Sofia Game Night
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.