Гейминг подразделението XPG на тайванския производител ADATA Technology ще покаже редица иновации по време на IFA Berlin 2019, сред които първата в света 4D мишка за гейминг, Mera Edition гейминг периферия и GAMMIX S50 SSD.

4D революция

XPG HEADSHOT е изцяло революционна гейминг мишка, съчетаваща в себе си две иновативни тенденции – AI и 4D printing. Джаджата разполага със специален AI алгоритъм, който позволява цялостно персонифицирано използване, базирано на предпочитанията и характеристиките на потребителите като специфика на захвата, размер на ръката, повърхност на мишката и къстамизирани елементи от дизайна.

 

 

XPG Mera Edition периферия за гейминг

 

Mera Edition e нова серия гейминг периферия, която предизвиква възприетите представи за пo-тъмен дизайн при аксесоарите за гейминг, предлагайки дръзки и светли цветове. Новата продуктова линия на Mera Edition ще включва слушалки, падове за мишки, гейминг мишки, клавиатури и шасита.

 

 

XPG GAMMIX S50 SSD

 

Новото SSD на Adata идва с последно поколение PCIe Gen4x4 интерфейс с поддръжка на NVMe, а скоростите на четене и запис достигат съответно 5000/4400MB в секунда, което е до десет пъти повече в сравнение със SATA SSD устройства. Дискът разполага с 3D флаш памет и SLC кеш, поддръжка за M.2 2280 и съвместимост с PCIe 3.0, като е подходящ за използване с най-новите платформи на Intel® и AMD.

Всички новости от XPG ще могат да бъдат видени по време на IFA Berlin 2019 в периода 6 – 11 септември в Messe Berlin, щанд 107, зала 12.