WI10N

Allview наскоро представи 7-инчовия таблет WI7 и хибридния нетбук WI10N. И двете устройства работят с Windows 8.1 и представляват заплаха за конкурентните предложения на другите производители в този клас.

ВИЖ ОЩЕ: WI7 e атрактивнo предложениe с Windows 8.1 на Allview

WI10N пък е с 10-инчов дисплей и е оборудван с обръщаща се клавиатура, която позволява да ползвате устройството в доста различни и неудобни на пръв поглед ситуации. Устройството е подходящо за хора, искащи ултра преносимо решение, което едновременно изпълнява ролята на таблет и на нетбук. WI10N идва с Intel Atom четириядрен процесор с честота до 1.83 GHz, Intel HD графичен процесор и 1GB RAM.

Производителността му се допълва от клавиатура с тъчпад и от възможността за свързване на мишка чрез Bluetooth или USB порт. 6000 mAh-вата батерия и Intel Atom процесорът осигуряват висока производителност и ниска консумация на енергия, като така постигат време за работа до 5 часа и до 6 дни в режим на готовност. WI10N е с включен едногодишен абонамент за Office 365 Personal, който в допълнение към многото ползи, предлага и онлайн пространство от 1 TB.

Allview WI10N със сигурност е доста конкурентно предложение на Microsoft Surface серията. Т

Новите продукти са налични за продажба на цена от 69,95 евро за WI7 и 199 евро за WI10N. За повече информация посетете www.allviewmobile.com/e-shop.