VIVACOM разширява покритието на оптичната си мрежа в още два града. От този месец в Бургас и Пловдив телекомът започва да предлага пакети с реално достижими скорости до 100 Mbps. VIVACOM е изградила необходимата инфраструктура в основните райони на двата града, като до края на 2013 г. оптиката ще покрие около 70% от домакинствата там.

Едно от най-силните предимства на предложението на телекома е, че мрежата му осигурява 1 Gbps реална скорост до всеки един вход, което позволява на клиентите да получат заявените от тях 100 Mbps скорости на пакета, без те да бъдат споделяни с други потребители. В момента VIVACOM предлага специална пакетна оферта за интернет и телевизия (DUO: Net + TV) на цена от 15.80 лв. на месец за целия срок на договора. Това осигурява на клиента над 20% по-евтина услуга с непроменени условия, независимо от срока, за който е заявена услугата.

Самостоятелно, плановете VIVACOM FiberNet дават възможност за избор от скорости между 15 и 100 Mbps на цени между 14.80 и 39.80 лв. Всички пакети предлагат неограничен трафик, безплатен Wi-Fi рутер, лицензиран пакет за антивирусна защита NOD 32, възможност за заявка на безплатни статични IP адреси и безплатна пощенска кутия с размер 500 MB, както и денонощна техническа поддръжка на 123 и безплатна инженерна инсталация. За нуждите на  бизнес абонатите е предвиденo и уеб хостинг пространство в размер на 5 GB.

Информация за покритието на мрежата може да се получи на телефон 123, както и на сайта на компанията.

1 коментар

Comments are closed.