VIVACOM ще даде възможност на своите клиенти да заявят предварително интереса си към един от двата премиум модела Samsung Galaxy S7 edge и S7, които бяха представени за първи път на Световния конгрес за мобилни технологии в Барселона. Поръчките могат да бъдат направени чрез регистрационна форма на сайта http://www.vivacom.bg/samsung-galaxy-s7 от 25 февруари. Първите 100 записали се и закупили един от двата модела ще получат и специален подарък – очила за виртуална реалност Galaxy Gear VR.

Официалната продажба на ексклузивните модели започва на 11 март, а всички записали се на специално създадената страница на VIVACOM, ще могат да вземат своя флагман още на 8 март. Samsung Galaxy S7 edge и S7 се отличават с изключително стилни извивки, удобен корпус от стъкло и метал, дълъг живот на батерията и до 30 минути работа под вода.

В магазините на VIVACOM Samsung Galaxy S7 edge ще се предлага на цена 45,90 лв./месец или 1079,90 лв. в брой с план SMART XL, а Samsung Galaxy S7 – на цена 39,90 лв./месец или 929,90 лв. в брой също с план SMART XL.