s5 mini

s5 mini

От 1 август в магазините на VIVACOM започва специалното намаление на цените за всички смартфони от серията Galaxy на Samsung. В промоцията ще бъдат включени и най-актуалните и търсени модели. Отстъпките за устройствата ще важат както при покупка в брой, така и при разсрочено плащане.

Серията Galaxy на Samsung включва едни от предпочитаните смартфони от потребителите, предлагащи елегантен дизайн в съчетание с технологична иновативност и здравина. Потребителите могат да почувстват силата и удобството на високо функционалните устройства в най-пълна степен благодарение на 3G мрежата на VIVACOM.

От намалението могат да се възползват всички настоящи и нови абонати на VIVACOM, при сключване на договор за мобилна услуга. Промоционалното предложение ще е валидно до 31 август.

Уникалната оферта на VIVACOM осигурява сериозни отстъпки в цените на моделите от серията Galaxy, като топ предложенията са: Samsung Galaxy S Duos 2 за 0.90 лева на месец с Net&Call XXL, Samsung Galaxy S III Neo за 3.90 лева на месец при сключване на договор за 24 месеца с тарифен план Net&Call XXL и флагманът Samsung Galaxy S5 със същия тарифен план само за 27.90 лeвa на месец, вместо стандартната цена от 34.90 лева на месец.