Днес съм радостен да ви запозная с една Indiegogo кампания за набиране на средства, която следя с интерес от известно време. Както може би сте забелязали, обръщам внимание на класическите филми на ужасите. Не обичам „стряскащите“ такива от последните няколко години, които разчитат само на това, плюс гадости, за да уплашат зрителя. Но кой не обожава old school продукциите, които плашат с психологическото си влияние върху зрителя.

Точно това е и амбицията на Стивън Костански и Джеръми Гилеспи, двама инди филмови режисьора, които може и никога да не сте чували, но те желаят да направят нещо, което да ви остави без думи – хорър филм в духа на старите продукции, където специалните ефекти не са компютърно генерирани, а практически създадени. Името на филма е „The Void“. Казах Indiegogo кампания, но тя приключва след няколко часа и то надскочила първоначалната си цел от нужни 50 000 долара. Режисьорите се обърнаха към интернет, за да съберат пари точно за тези специални ефекти, които както можете да се досетите, са много по-скъпи за реализация, отколкото CGI такива.

Щастлив съм, че „The Void“ все пак ще се появи на бял свят, след като парите успешно бяха събрани. Отдавна имаме нужда от сериозен психологически хорър (няма много такива в последно време). Вижте трейлъра по-горе, смятам че истинските фенове измежду вас ще го оценят. Снимките за „The Void“ започват това лято, но все още не се знае кога ще видим филма. Вие какво мислите за тази продукция?

« THE VOID – Indiegogo »

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS