Новият трейлър за “The Last Witch Hunter” с Вин Дизел е тук, а с него и хубав поглед върху брадата на героя му. И макар тя да е изкуствена (кога иначе би я пуснал без да разберем?), това не я прави по-малко епична. Определено лицето на актьора заема централно място в новия трейлър. А и как би могло да не е така? Това е все едно да гледате епичния Ридик, само че с викингска брада.

Добре де, героят на Вин Дизел не е точно викинг. Но от новото видео разбираме, че е нищо по-малко от безсмъртен войн, който цял живот преследва вещици и магьосници. Трейлър номер две ни дава добра представа за това какво да очакваме от филма, когато излезе по-късно тази година и смея да твърдя, че от “The Last Witch Hunter” може да излезе много приятен приключенски екшън. В продукцията ще видим още Роуз Лесли (“Игра на тронове”), Илайджа Ууд (“Властелинът на пръстените”) и невероятния Майкъл Кейн (“Интерстелар”, трилогията “Черният рицар”).

Вижте новия трейлър за “The Last Witch Hunter” по-горе. Филма очакваме в България в края на октомрви тази година, все още няма определена дата за неговата премиера.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS