Spider

След сравнително добрите отзиви от първата версия на The Amazing Spider-Man, днес Gameloft пусна тийзър видео в YouTube, което показва, че скоро може да очакваме и втората версия The Amazing Spider-Man 2.

От видеото честно казано се разбира малко, но като цяло сюжетът на играта ще е подобен. „Паякът“ отново е в епицентъра на всички лоши събития, като се опитва да опази човечеството от злите създания. Тук забелязваме и една от ключовите фигури във филма, който скоро ще видим и по кината, а именно Electro. От тук трябва да ви стане ясно, че битките ще са жестоки, а мисиите трудни за изпълнение. Все пак Electro не е лесен противник, но след като видим играта ще можем да дадем по-конкретно мнение за подобренията и новостите в нея.

На този етап не е обявена дата, на която The Amazing Spider-Man 2 ще бъде пусната за iPhone, iPad, Android и Windows Phone. Вероятно това ще се случи както обикновено, след като филмът излезе по кината. До този момент поне това ни е известно кога ще се случи, а именно през май месец. Очаквайте още подробности около играта в най-скоро време …