Тайванската компания ADATA Technology, производител на DRAM модули, NAND флаш продукти, мобилни аксесоари и периферни устройства, представи нов интересен продукт, предназначен основно за дамската аудитория. T5000C е външна батерия, която несъмнено ще се хареса на естетите предвид дизайна, на който производителят се е спрял. Устройството е много компактно и се отличава с красив релефен флорален десен с избор между два цвята.

Освен атрактивния дизайн, батерията разполага и с два USB порта Type-A и Type-C, 5000mAh капацитет и леко тегло. Високата степен на мобилност позволява лесно и удобно пренасяне във всеки джоб или дамска чанта, като дебелината на батерията е едва 1,42 см с тегло от само 125 г.

 

Двата порта с мощност 3.0A позволяват зареждане на две устройства едновременно. От компанията производител са се погрижили и за високата степен на безопасност при употреба. Осигурена е защита срещу прегряване, късо съединение, свръхнапрежение, свръхзаряд или разряд и други.

Сподели
Предишна страницаТеленор дари 50 смартфона CAT S52 на ВМА, „Пирогов” и Центъра за спешна медицинска помощ София
Следваща страницаНовата платформа на Volvo
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.