Sony Xperia Z4 Tablet

В последно време се говори много дали Sony ще остане някакъв фактор в света на мобилните устройства, като прогнозите са, че японците вероятно ще насочат вниманието си в друга посока, защото печалбите от тези джаджи очевидно не са големи. За щастие на феновете, които все още вярват, че Sony няма да напусне този пазар, днес имаме информация за бъдещият Sony Xperia Z4 Tablet. Него, както и всичко останало, за което си говорим през последните седмици, очакваме да видим на MWC 2015, който започва другия месец.

Виж още: Може дамо да си мечтаете за такъв Samsung Galaxy S6

От изтеклата информация не можем да кажем кой знае колко за Sony Xperia Z4 Tablet. Това, което става ясно е, че и той ще следва дизайнерските виждания на компанията и ще предложи същата визия като моделите до този момент. Очевидно е, че е доста тънък, отново ще е капсолован и ще има познатия бутон за включване. От снимката, която бе разпространена в мрежата виждаме, че Sony залагат на няколко подобрения в дисплея, който вече ще е 2K, ще дойде с най-мощния процесор и ще има значителни подобрения по живота на батерията.

Всичко звучи прекрасно, като го разтълкуваме от една снимка, но дали наистина Sony Xperia Z4 Tablet ще е толкова готин, колкото се очаква, ще разберем съвсем скоро. Sony са майстори на добрия дизайн и изработка, но определено трябва да поработят по софтуера и камерата. За тях нищо не се казва, което е странно, имайки предвид, че компанията е лидер на пазара за камери. Каквото и да стане остава още малко, така че следете Smart News за повече информация.