Теленор предлага Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов смарт телевизор Sony. Двете устройства са налични в бъндъл пакет, кампанията за който продължава до края на март и от която могат да се възползват всички частни и бизнес клиенти на телекома.

Осемядреният Qualcomm® Snapdragon™ 665 Mobile Platform процесор и изтънченият дизайн превръщат Sony Xperia 10 II в идеалния инструмент, с който да бъде уловено ежедневието и важните моменти. Целият корпус на телефона е обвит в Gorilla Glass 6 стъкло. Допълнителният рейтинг IP65/68 означава, че устройството успешно издържа на прах и намокряне.

Тройната камера на Xperia 10 II с изкуствен интелект разпознава различни сценарии на заснемане, гарантирайки отлично качество. Телефонът е с 12MP широкоъгълна камера и с 8МР телефото обектив. 4K запис на видео и стабилизираща SteadyShot функция правят видеата на Xperia 10 II плавни и без разклащане на картината.

За цялостно дигитално изживяване специалната кампания на Теленор предлага Xperia 10 II в комплект със смарт телевизора SONY 43” FHD Smart TV. Устройството осигурява Full HD качество на картината. Функцията Smart Plug and Play дава възможност за безпроблемно и лесно прехвърляне от телефона на телевизора, а ClearAudio+ осигурява кристално чист звук.

Телевизорът предлага и удобна връзка с интернет и изведен YouTube бутон на дистанционното за още повече функционалност, правейки сърфирането наистина комфортно.

Кампанията за закупуване  на Sony Xperia 10 II в комплект с 43-инчов смарт телевизор Sony важи при покупка в брой или вземане на пакета от двете устройства на лизинг.

Цената при закупуване на устройствата с план Тотал+ 52,99 лв. за 24 месеца в брой е 969,99 лв. с ДДС, а на лизинг за 24 месеца – 49,99 лв. с ДДС на месец.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://www.telenor.bg/, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

Сподели
Предишна страницаЯпония разработва дървени сателити
Следваща страницаМобилното приложение Medrec:M вече включва и ваксинационни планове
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.