Модата на селфитата няма да отмине скоро, бъдете сигурни в това. И независимо дали това ви харесва или не, компаниите, които вземат това предвид, само биха могли да спечелят. Точно на тази кълка залягат и от Sony с новия им смартфон Xperia XA Ultra.

Както можете да видите от снимките, тази джаджа притежава огромна предна камера. Ако се чудите точно колко огромна, ето – тя е със 16-мегапикселов сензор. Основната пък е 21,5 мегапиксела. Както знаем, пикселите не са най-важното при правенето на снимки, още повече с технологиите за компресиране на снимките, внедрени във Facebook и Instagram. Но не се притеснявайте, Sony са се погрижили и за това – и двете камери на Xperia XA Ultra притежават стабилизация на снимките. Точно така – и двете. Това ще ви помогне да направите хубаво селфи в бара или на друго по-тъмно място.

sony-xperia-xa-ultra-2

Освен камерите, за Sony Xperia XA Ultra знаем, че има голям, 6-инчов екран без странични безели. Колкото до останалите характериски – всички те за сега са мистерия. Не знаем кога смартфонът трябва да се появи на пазара, нито колко ще струва. За това – чакаме.

Какво ще кажете? Харесва ли ви идеята за 16-мегапикселова селфи камера?