Heroes

В навечерието на най-светлите празници Sony България събра представители на най-изявените български печатни и онлайн медии на едно по-различно коледно събитие. Традиционната предпразнична среща с журналисти за пръв път минава под мотото на благотворителността и е в подкрепа на набиращата широка популярност коледна кампания на Holiday Heroes, която тази Коледа ще помогне на 5000 български семейства в нужда, социално слаби и лица с увреждания да получат в домовете си пакети с хранителни продукти за една истинска празнична вечеря.

Българските журналисти и представителите на Sony България подготвиха лично специални коледни пакети с най-важните продукти и отправиха своите лични пожелания към хората, изпаднали в несгоди и лишения.

[cquote]Holiday Heroes е инициатор на кампании за директна благотворителност.[/cquote]

Първата Коледна кампания на сдружението стартира миналата година с коледни пакети хранителни продукти до 1000 социално слаби семейства. Тази Коледа целта е петорно по-висока. За първи път по време на настоящата коледна кампания в празничните пакети ще има и изненади за децата от семействата в нужда, при които дядо Коледа идва рядко или никога не е идвал.