Sony самолет

Фокусът на Sony върху иновативната 4К технология, която предоставя четири пъти по-голяма резолюция от Full HD и четири пъти повече детайли от HD, си личи във всички нови продукти на японския гигант, които бяха представени на традиционния семинар на Sony България DigiSchool.

Иновативно беше и мястото, избрано от организаторите – летището за обучение на пилоти любители в Долна баня, както и решението им да провокират журналистите да пробват възможностите на новите Sony устройства, като снимат по време на полет с двуместен самолет. Това със сигурност е в тон с новата концепция за активен начин на живот, наречена Smart Wear experience, представена от компанията.

Sony самолет 2

4К продуктовата линия на Sony се обогатява с впечатляваща скорост. Към телевизорите, видеокамерите и фотоапаратите компанията добави и новите си мобилни флагмани – смартфон и таблет Xperia Z2, които не само разполагат с най-доброто и най-актуалното от технологиите на Sony, но се отличават и с дизайна, функционалността и размерите си.

Амбицията на Sony е да продължава в същата посока и да създаде цялостна 4K „екосистема“, която обхваща всички аспекти на съдържанието – от заснемането с Ultra HD апарати и камери до възпроизвеждането на телевизорите или първия в света 4K медия плейър, както и богат набор от онлайн услуги.