SHORT MOVIE: Moto Z + Hasselblad True Zoom

0

Moto Z + Hasselblad True Zoom е комбинацията, в която Moto влагат надеждите си да спечелят феновете на фотографията. Още преди месеци ви показахме двете устройства в нашето ревю, но днес имаме нещо още по-интересно. Решихме да заснемем кратък филм в който да покажем какво може камерата и модът от Hasselblad.

Не е тайна за никой, че Hasselblad е светило в този бизнес и не малко фотографи ползват продукти на компанията. За видео нещата са малко по-различни, защото сред кинематографите тази марка не е топ избор при подбора на техника. Въпреки това ние решихме да видим на какво е способен този тандем. Затова отидохме чак в Макао, още познат като китайския Лас Вегас. Град изпълнен със светлини и модерна архитектура, копираща някои от най-емблематичните творения на съвременната инженерна мисъл.

Комбинацията от Moto Z + Hasselblad True Zoom ви дава 10 кратен оптичен зуум, което не е никак малко. Именно и това е основното предимство на този аксесоар. За съжаление останалите параметри не позволяват постигането на уникални резултати при ниска осветеност, но за сметка на това през деня нещата са Ок.

За монтажа на видеото се спряхме на новия модел Lenovo LEGION Y720, от който останахме с положителни впечатление. Машината се справя добре при средно натоварване докато монтирате видеа, а дисплеят позволява да редактирате цветовете точно. В нашето видео картината е с допълнителен грейдинг и подобрения на изображението, тъй че не очаквайте да видите реалните кадри.

Приятно гледане!