Снимка: The Verge

Прилича ли ви Apple Pencil на молив? Ако отговорът ви е е „да“, то почакайте да видите какво са ви приготвили от Samsung. В партньорство с германския производител на моливи Staedtler компанията ще пусне на пазара Noris Digital — S Pen версия на класическия им молив Noris.

Noris Digital е наистина красив и удобен стилус. Той е с дължината на обикновен молив, а има и същата дебелина, за разлика от досегашните S Pen модели на Samsung. За да можете да го различите от Staedtler в раницата си пък, цветът му е черно със зелено, вместо черно с жълто.

Снимка: Mashable
Снимка: Mashable

След като Samsung показаха някои таблети в началото на Световния мобилен конгрес (MWC) в Барселона, Noris Digital може да се превърне в един полезен аксесоар за новото ви устройство от корейците. До колко джаджата ще се конкурира с Apple Pencil, трябва да почакаме за някое ревю, в което двата стилуса ще се изправят един срещу друг.

Цената и премиерната дата на пазара за Staedtler Noris Digital for Samsung все още не са ясни, но със сигурност можем да го очакваме скоро. Бихте ли си го купили?

Класическият молив Staedtler Noris
Класическият молив Staedtler Noris