samsung-milk-video-icon

По-рано тази година Samsung пусна музикалната стрийминг услуга Milk Music, която е налична ексклузивно само за устройствата на компанията. Сега Samsung обяви друго приложение – Milk Video, което, както името подсказва, ще бъде платформа за гледане на клипове.

ВИЖ ОЩЕ: WHATSAPP ВЕЧЕ КРИПТИРА ВСИЧКИ СЪОБЩЕНИЯ

Samsung твърди, че Milk Video ще осигури интересно съдържание за потребителите. То ще бъде персонализирано, като системата ще решава какво видео да предложи, анализирайки кои канали се следят от даден потребител и кои видеа са харесани от него.

С цел да предложи разнообразно и дори ексклузивно съдържание, Samsung си партнира с College Humor, Cracked, Buzzfeed, Funny or Die, Vice, Vanity Fair, VICE, Red Bull, Vevo, AwesomenessTV и много други. Новата услуга има и социален аспект – потребителите ще могат да следват канали, марки и други хора в приложението. Ще има и опция, както е при YouTube, да сложите видео в любими, както и да го споделите в другите социални мрежи, като Facebook или Twitter.

Може да изтеглите Milk Video от Google Play Store.

Сподели
Предишна страницаLenovo Vibe X2 вече е в България
Следваща страницаAdobe Lightroom вече поддържа iPhone 6 и iPhone 6 Plus
Владислава Колчева е активен блогър и редактор в Smart News. Работила е като журналист във в. "Стандарт", като преди е заемала същата длъжност в "24 часа". Покрива теми от света на технологиите, социалните медии и комуникациите, а интересите й включват психология, маркетинг и реклама.