Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy S4 Zoom

В това ревю ще ви предоставим нещо ново – Samsung Galaxy S4 Zoom. Това е устройството, което комбинира отлична камера с прекрасен смартфон.

В следващите страници ще наблегна на камерата на устройството и всички съпътстващи я услуги, приложения и опции, както малко информация за самия телефон.

Тестовете, които направих ме убедиха, че Samsung разчитат все повече на камерата в своите устройства. Исках да измъкна максимума от устройството и заради това направих част от ревюто в прекрасния град Несебър, където успях да заснема хубави кадри.

Морския град ми даде достатъчно вдъхновение за да заснема старата му част на тъмно, когато тя е най-красива.

Част от снимките на светло заснех в село Баня, където прекарах един спокоен уикенд.

Дизайн

Можем ли да ползваме Galaxy S4 Zoom еднакво добре като телефон и фотоапарат? Да!

[rquote]Телефонът е огромен, няма да се заблуждаваме, че не е![/rquote]

Макар и обемист, размерите на екрана не са като тези на флагмана S4. 4.3-инчовия екран е достатъчно голям за работа и достатъчно малък за удобство при носене. В задната част се намира и огромната камера, която ви позволява ръчно да местите Zoom-а. Формата на задния панел е изцяло като на фотоапарат, нямайки нищо общо с тази на оригиналния Galaxy S4.

Фотоапаратната форма прави телефона удобен и стабилен в ръката, а това ме изненада още в самото начало, когато взех Zoom в ръката си за първи път. Като пренебрегнем психологическата бариера, че пред нас седи „тухла“, а не GSM, телефонът придобива друг външен вид.

Предната му част е типична за Galaxy S4 серията и няма да ви изненада с нищо.

Хардуерният бутон за снимане е нещо, на което се надяваме да има в повечето съвременни смартфони и тук, както и в Galaxy Camera, той е повече от перфектен за вашите нужди. Фокусът става с леко натискане на копчето, а снимането с пълно.

Освен бутона за снимане от дясната страна на Zoom ще намерите бутоните за увеличаване и намаляване на звука, както и такъв за спиране и пускане на устройството.

В ляво намираме гнездото за поставяне върху статив, както и слот за microSD карта.

В долната част на фотофона имате капак, а под него батерията и слот за Micro SIM.

Може да добиете представа от снимките, които направих за вас:

1
2
3
4
5
Сподели
Предишна страницаНови снимки на кутията на iPhone 5S
Следваща страницаЪпдейтът до Android 4.3 за HTC One пристига този месец
Мисията ни е да предоставяме качествена и актуална информация в българския уеб за любопитната ни, ангажирана аудитория. Покриваме как иновациите в технологичния свят всеки ден променят начина, по който общуваме, правим бизнес и създаваме култура като едно глобално общество. Давайки гръмък глас на талантливите ни автори, ние непрестанно информираме модерния дигитален човек за света.

1 коментар

Comments are closed.