Теленор предлага на своите клиенти моделите Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra с промоционален период от осем месеца за ползване на застраховка на устройството  Смартфон протект+, без заплащане на месечна застрахователна премия от страна на клиента. Кампанията е валидна през целия месец, до 31 март 2021 г. и от нея могат да се възползват всички клиенти на компанията – както частни, така и бизнес.

Предлагането на услуга при покупката на устройство е част от бизнес модела на Теленор за непрекъснато осигуряване на достъп до първокласни продукти и услуги с допълнителна добавена стойност.

Застраховката на устройство Смартфон протект+ покрива широк спектър от рискове, свързани с използването на телефона и гарантира защитата му в редица рискови ситуации.  Такива са случайна повреда – например счупване на екрана или намокряне, умишлена, злонамерена повреда от трето лице, както и кражба на телефона.

Офертата за периода без заплащане на застраховката Смартфон протект+ от страна на клиента важи при покупка или вземане на лизинг на модел от серията Samsung Galaxy S21 и сключване на двугодишен договор за план Тотал+, с изключение на Тотал+ 69,99. Теленор предлага застраховката Смартфон протект+ в качеството си на застрахователен агент на застрахователя Chubb European Group SE.

За оптималното използване на функционалностите на устройствата допринася и мрежата на Теленор – през ноември 2020 година за трети пореден път на Теленор бе връчен сертификата Best in Test за качество на мрежата на международната компания за измерване на мобилни мрежи umlaut.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://www.telenor.bg/, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.