samsung_galaxy_tab_3

Samsung  представи GALAXY Tab 3 – 7-инчов таблет със стилен дизайн и усъвършенствани възможности, които гарантират по-добро представяне и мултимедийни изживявания.

С новия GALAXY Tab 3 7.0” Samsung развива гамата си от иновативни таблети, като ги прави по-малки и лесни за пренос и същевременно подобрява цялостното представяне.

 

  • Лесен захват и мобилност: Компактната форма, която позволява захват с една ръка, позволява на потребителите да държат таблета удобно с часове, както и да го прибират в джоб или малка чанта – за четене и забавления в движение. Дизайнът е по-стилен отвсякога с панел, който е по-тънък от този на предишния GALAXY Tab 2(7.0).
  • По-добро мултимедийно представяне: Захранвано от двуядрен процесор с мощност 1.2GHz, устройството позволява по-бързо изтегляне и споделяне на файлове, като същевременно осигурява лесен достъп до видеа, приложения, игри и web страници. Таблетът се предлага с вътрешна памет 8 или 16GB и слот за допълнителна памет до 64GB, като така предлага огромно пространство за съхранение на любимите ви снимки, музика, приложения, видеа и др.
  • Подобрено изживяване:  Седем инчовият GALAXY Tab 3 е създаден, за да улавя важните моменти в живота с впечатляваща яснота и резолюция, благодарение на своите 3-мегапикселова основна и 1.3-мегапикселова предна камери. В комбинация с новия Android 4.1 (Jelly Bean) устройството позволява на потребителите да споделят снимки, видеа и специалните моменти в живота с няколко бързи движения.

 

GALAXY Tab 3 7.0” се очаква на българския пазар в две версии – 3G и Wi-Fi през месец юни.