По време на събитието Mobile Photography Innovation в Ню Йорк, Realme потвърди, че дебютиралият на 10 май в Китай Realme 11 Pro+ 5G, който използва 200 МР OIS SuperZoom сензор, ще бъде наличен в Европа през юни.

Обновеният сензор Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom в Realme 11 Pro+ 5G е базиран на надградена система с размер на сензора до 1/1.4”, размер на пиксела 2,24 μm и бленда f/1,69. Всичко това се предлага на водещо ниво в същия ценови диапазон, което е огромен скок, в сравнение с конкурентите, използващи още сензор IMX766.

С технологията In-sensor Zoom, Realme 11 Pro+ 5G може да поддържа 2х/4х режим на увеличение без загуби, който позволява на сензора да превключва между различни режими на изображението, за да се постигне същия брой реални пиксели в различни фокусни сегменти, така че композицията на фотографията да е по-свободна и снимането да е ясно отдалеч и отблизо. В резултат на това Realme 11 Pro+ 5G е първият мобилен телефон в индустрията, оборудван с 4х увеличение без загуби, а разделителната способност на изображението в този фокусен сегмент е с 242% по-висока от тази на подобни продукти.

Realme 11 Pro+ 5G предлага и други интересни функции на камерата, като Super Group Portrait и One Take, които използват интелигентна композиция с AI алгоритъм за генериране на множество снимки с “най-добър ъгъл” едновременно.

Главният изпълнителен директор на Realme Europe, Франсис Уонг заяви по време на събитието: “С Realme 11 Pro+ 5G сме развълнувани да видим резултатите от тясното сътрудничество между Samsung и Realme за максимизиране на потенциала на 200 МР сензор за изображения”.

Европейската версия на Realme 11 Pro+ 5G ще бъде с 12 GB RAM и 512 GB памет и се очаква и в България след средата на юни.

Сподели
Предишна страницаAcronis опростява защитата на крайни устройства с ново EDR решение
Следваща страницаГенното редактиране прави вирусите още по-смъртоносни
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.