ултралеки

Полският бранд за гейминг периферия Genesis представи своите нови ултралеки гейминг слушалки със затворен дизайн и поддръжка на 7.1 съраунд звук. Със супер олекотения си дизайн теглото на слушалките с меките подложки за уши, свързани с 3,5 мм кабел, е само 179 грама. В комбинация с отлична вентилация, това гарантира дълги часове гейминг сесии без досадна болка.

Genesis Radon 800 работят на честота 20-20 000 Hz. Те са оборудвани с 40-милиметрови говорители, 7.1 съраунд система и подвижен микрофон с -42 dB чувствителност. Комплектът включва и чифт наушници, както и сменяем USB-C кабел с дължина 1,8 м, напълно съвместим с други устройства. В комплекта е включен и класически 3,5 мм кабел за минижак, който позволява на потребителите да играят на конзоли от различни поколения.

Новите слушалки също така са ултралеки и използват атрактивна система за LED осветяване, което им придава изцяло игрови характер. Потребителите ще се насладят и на бутон за сила на звука и заглушаване, разположен на една от подложките за уши. Производителят заявява, че Radon 800 са най-леките слушалки със 7.1 съраунд система. Пълният комплект с 3,5-милимтеров минижак и текстилни наушници тежи само 178,9 грама, което ги прави идеални за гейминг сесии.

Сподели
Предишна страницаНад 40 от най-новите модели слушалки могат да тестват посетителите на Next Gen HiFi Expo 2022
Следваща страницаXPG представи нова серия DDR5 памети
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.