PornHub

Замисляли ли сте се, колко време на ден прекарвате в интернет и колко енергия консумирате през цялото това време? Не е тайна, че хората изключително бързо изчерпват наличните ресурси на планетата, за да произвеждат енергия, а в същото време те имат огромна вреда върху околната среда.

ВИЖ ОЩЕ: РЕВЮ НА APPLE IPAD MINI 3

PornHub са едни от малкото компании и определено единствената в своя бранш, която осъзнава, че предлагайки на своите клиенти съдържание за милиони часове гледане, те неминуемо стават част от този глобален проблем. Така се ражда идеята за устройство, което да помогне на мъжете да спасят света, докато правят това, в което са най-добри.

Представяме ви Wankband – първото носимо устройство, което е предназначено да спомогне за опазнаването на околната среда, докато се самозадоволяваме. Wankband генерира мощност чрез движенията и пасва чудесно на всекидневните ни занимания. Гривната съдържа специален компонент с тежест вътре в себе си, която генерира и складира енергия чрез поклащанията, а всички знаем къде намират приложение тези поклащания. [rquote]Обичайте света, докато се … обичате[/rquote]След това е достатъчно до поставите каквото поискате устройство в UBS порта и да го заредите.

PornHub насъвчават организирането на еко оргии, като също така подчертава, че дори и да ви хванат в неудобен момент, винаги може да излезете от положение, като кажете, че спасявате света или спестявате от сметката за тока. Разбира се, това е в рамките на шегата.

Ако имате интерес към този иновативен продукт може да се запишете като бета тестер. Все още няма налични бройки, но когато са готови, от PornHub ще ви уведомят. Дори може да станете част от специалната им програма, която е насочена именно към “спасителите на света”. Не забравяйте, че Wankband е унисекс и може да се ползва и от дамите, тъй че всеки реално може да произвежда сам енергия и да зарежда своите смарт джаджи.