PizzaHut_InteractiveConceptTable

Смартфоните отдавна са неразделна част от ежедневието ни. Pizza Hut има свежа идея за използването им по време на вечеря.

С помощта на Chaotic Moon Studios, веригата за бързо хранене представя проекта си, наречен Pizza Hut table. Сензорната маса ще позволи на клиентите да се идентифицират чрез своя iPhone, създавайки сами любимата си пица и избирайки лесно и бързо метода на плащане. Нещо повече, по този начин системата ще запомни предпочитанията ви, както и кои храни не са подходящи за вас заради алергия например, а докато чакате поръчката ви да бъде изпълнена, ще можете да поиграете любимата си игра на самата маса. При следващо посещение, клиентът ще бъде разпознат и това ще улесни предлагането на подходящи продукти или услуги.

Разбира се това е само концепция, но реално погледнато възможностите пред нея са неограничени и реализирането й би променило обслужването в ресторантите в бъдеще, премахвайки човешкия фактор. Дали проектът ще види бял свят, няма как да знаем, но идеята безспорно заслужава да й отделите няколко минути, гледайки промоционалното видео.

Смятате ли, че подобна концепция би имала успех?