pCloud-Business

pCloud представи новата си услуга за облачно съхранение на файлове, създадена специално за нуждите на бизнеса.С pCloud Business компаниите получават сигурно пространство за своите файлове в облака, достъпно по всяко време и от всяка точка на света. Приложенията на pCloud за компютри и мобилни устройства правят достъпа до файлове удобен и интуитивен за всички служители.

pCloud Business улеснява споделянето на файлове както между служители и отдели, така и с клиенти и партньори. Услугата предоставя лесна за ползване работна среда, премахвайки нуждата от външни хард дискове, USB флашки и прикачени файлове по имейл. Тя подобрява не само продуктивността на служителите, а и сигурността на работния процес.

От своя страна ИТ екипите или лицата, отговорни за технологиите в дадена компания, могат бързо да добавят нови служители към споделеното пространство на своята компания, да определят каква информация се споделя вътрешно и външнофирмено, и да следят детайлни логове с активността, споделянията, и устройствата, които останалите ползват за достъп.

Клиентите на pCloud Business разполагат с 1TB пространство за всеки потребител в своя акаунт. Те получават и услугата за криптиране pCloud Crypto, която прави възможно съхранението на важни файлове в облака под пълна конфиденциалност.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS