OnePlus One
OnePlus One
OnePlus One

Очаква се OnePlus Two да бъде представен тази есен (третото тримесечие на годината), което означава, че през следващите седмици ще има доста слухове за новия смартфон. Онлайн се появи информация, че наследникът на OnePlus One ще бъде със система за идентификация на пръстовия отпечатък чрез лазерен фокус, която ще бъде вградена в хоум бутона. Няма подробности за самия сензор.

Смартфонът също така ще бъде с 64-битов Snapdragon 810 процесор, а по отношение на дизайна се казва, че той ще прилича доста на Oppo Find 7. Това не е толкова изненадващо, особено като знам как изглежда OnePlus One (на снимката по-горе). С по-добрите характеристики ще дойде и по-висока цена, разбира се, но все още е рано да се каже колко повече ще трябва да се бръкнат потребителите, желаещи да си купят  OnePlus Two.

Според непотвърдената информация до момента знаем, че новият флагман ще бъде с по-малък дисплей и ще е направен от метал. Карл Пей, съоснователят на OnePlus заяви, че наследникът на OnePlus One ще „изненада хората“, така че можем само да се надяваме неговите думи да се окажат истина.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS