OnePlus се радват на голям интерес още откакто представиха първия си „убиец на флагмани“ преди две години. За да могат да смогнат на поръчките обаче, те позволиха закупуването на смартфоните си само с покани. С OnePlus 3 обаче тази система бе премахната и вече всеки може да си поръча устройство по всяко време.

Може би точно за това сега китайците спират продажбите на OnePlus 3 за Европа и Хонконг за един месец. Във форума на компанията съоснователят Карл Пей обяви, че между 9 август и 12 септември, смартфонът няма да може да се поръчва от тези региони, за да може OnePlus да се справи с производството. Най-новият убиец на флагмани няма да може да се поръчва в този период от следните държави: Австрия, Белгия, България, Хърватска, Кипър, Чехия, Естония, Франция, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Холандия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения и Испания. Към тях влиза и Хонконг, където също продажбите ще спрат за месец.

Ако желаете да се сдобиете с чисто нов OnePlus 3, гледайте да го поръчате преди 9 август, тъй като е възможно след това да почакате малко повече.