Глобалната технологична компания OnePlus представи официално смартфоните от серия 9, която включва най-усъвършенстваните флагмански смартфони досега в историята на компанията. Заедно с новите смартфони, компанията представи и първия по рода си часовник One Plus Watch, който предлага до две седмици издръжливост на батерията, редица опции за проследяване на статистики за тренировки и здравни показатели, интегрирани компактно в елегантен дизайн.

 

С новата серия производителят на устройства представи и поредица от иновации, включващи първокласно фототрафско преживяване с новата система камери Hasselblad Camera for Mobile, ново поколение дисплей с висока честота на опресняване и бърза безжична технология за зареждане, която е с по-добри показатели спрямо традиционните опции за зарядно.

 

С устройствата 9 и 9 Pro на OnePlus отбелязва огромна крачка напред в развитието на мобилните фотографски системи. Това става благодарение на дългосрочното партньорство с легендарния производител на професионални обективи Hasselblad, запечатали едни от най-емблематичните лица и моменти в човешката история, като например първата човешка стъпка на луната.

 

Новата фотографска система Hasselblad Camera for Mobile представя няколко истински пробива в мобилната фотография, базирани около новия стандарт за цветово преживяване – Natural Color Calibration with Hasselblad, както и първокласен хардуер за подобрено качество на изображението. Моделите от новата серия 9 на OnePlus се открояват също и с чипсета Qualcomm SnapdragonT 888, дисплей Fluid Display 2.0 с рейтинг A+ от DisplayMate и с новите високоскоростни Warp Charge 65T и Warp Charge 50 Wireless за бързо зареждане.

 

Телефоните са достъпни на българския пазар в мрежите на Теленор, А1 и Технополис. Препоръчителните цени в лева за моделите са Oneplus 9 Pro (128) – 1799 лв., OnePlus 9Pro (256) – 1999 лв., Oneplus 9 (128) – 1459 лв. и Oneplus 9 (256) – 1659 лв.

Сподели
Предишна страницаРевю на рутера Tenda AC10U AC1200
Следваща страницаЗемните микроби оцеляват на Марс
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.