Снимка: metro

nokia-logo1

Nokia изпрати покани до медиите за пресконференция по време на Световния мобилен конгрес, който ще се проведе от 24-ти до 27-ми февруари в Барселона.

Събитието на финландската компания ще се състои още през първия ден на конгреса, но от официалната покана не се разбира нищо конкретно по отношение на това какво точно ще бъде представено тогава.

nokia-event

Според слухове на пресконференцията най-вероятно ще бъдат показани няколко нови устройства. Преди време популярният Twitter акаунт публикува кодовите имена на няколко джаджи, одумваната Nokia Normandy също се появи на снимки. Дали няма да видим точно тях?

Единственото нещо, което можем да направим е да изчакаме до следващия месец и тогава да видим това, което финландците са планирали да ни покажат.

Сподели
Предишна страницаNexus 5 вече се продава в България
Следваща страницаSamsung Galaxy S3 Neo+ беше представен в Китай
Силвия Янчева е технологичен журналист и редактор на Smart News. Работила е в дирекция на МВнР и била е част от екипа на първата демократична онлайн медия Policymic. Като най-голяма своя страст определя спорта, който е неизменна част от ежедневието й от години насам. Интересува се и от политика, Психология, PR, Фотография, и социални мрежи. За контакти: yancheva@smartnews.bg