motorola

Изглежда, че работата по мистериозния телефон Motorola X не върви гладко. Вече беше обсъждано това, че устройството е обявено за пускане за края на юни или юли, но източници на колегите от PhoneАrena твърдят, че събитието се е изместило до „август или по-късно“. Все още няма информация защо е осъществена тази промяна.

Според същите източници устройството е все още в ранна прототипна фаза. Планирано е то да бъде с 1080p 4.7-инчов дисплей и много тънък панел. Преди време изтече снимка, която ще се окаже, че най-вероятно показва именно прототипа на Motorola X. Той не разполагаше със SD слот за карти, както се и очакваше, и беше с операционна система Android 4.2, която обаче имаше малки промени.

Носят се слухове, че Google не е била изумена от устройствата на Motorola, които са били в процес на подготовка и, че именно X Phone е един от последните сред тях. Най-вероятно гигантът ще реши да направи телефона такъв, какъвто го иска, вместо да пусне нещо, което не отговаря на вътрешните стандарти. Каквато и да е причината, все по-малко вероятно е да видим устройството на Google I/O.