Най-новият сгъваем смартфон предлаган от VIVACOM е motorola razr 5G. Флагманът обединява мощност и отлични работни характеристики с иновативен и компактен сгъваем дизайн и се предлага в онлайн магазина на VIVACOM.

Моделът работи с пълна функционалност в 2G, 3G и 4G мрежата на VIVACOM. Очаква се старт на работата в 5G мрежата на VIVACOM в началото на 2021 г., след обновяване на софтуера от страна на производителя.

 

Motorola razr 5G предлага голям 6.2-инчов основен OLED дисплей, който се сгъва на половина. Сгъваемият смартфон има и 2.7-инчов OLED външен Quick View дисплей, за още по-лесно и удобно управление. Интерактивния външен дисплей позволява на потребителите да отговарят на съобщения, да управляват музиката си, да използват навигация и дори да набират контакт и да говорят с него без да разгъват телефона.

 

Motorola razr 5G разполага с 8 GB RAM памет и 256 GB вътрешна памет и използва мощния процесор Qualcomm Snapdragon 765G. Сгъваемият смартфон има батерия с капацитет 2800 mAh, която издържа до 24 часа използване, а зареждането става бързо благодарение на 15W TurboPower.

 

Motorola razr 5G е подходящ и за всички, които са фенове на фотографията и обичат да запечатват любимите си моменти. Основната камера на модела е 48 МР с оптична стабилизация и използва технологията Quad Pixel, която позволява заснемането на по-ясни и контрастни кадри с 4 пъти по-добра чувствителност, дори при слаба осветеност. Тази основна камера може да се използва и за селфита при сгънат телефон, защото се намира точно под външния дисплей. Motorola razr 5G разполага и с предна камера над основния екран, която е с 20 МР резолюция и също използва технологията Quad Pixel.

Смартфонът има и водоотблъскващо покритие, което го защитава от пръски или лек дъжд. Сгъваемият телефон се предлага в стилния графитен цвят на цена от 109,98 лв. на месец с план Smart U в онлайн магазина на VIVACOM.

 

Сподели
Предишна страницаСъздадени са диаманти от CO2
Следваща страницаТеленор предлага eSIM за умните часовници Samsung Galaxy Watch3
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.