Modern Combat 5

Една от най-емблематичните игри за компанията Gameloft Modern Combat 5: Blackout става безплатна за iOS и Android устройства. Поредицата Modern Combat е една от най-интересните за мобилни устройства, а последната версия на играта предлага на феновете нови коли, карти и доста подобрени графични ефекти. Потребителите могат да избират измежду четири типажа: „assault“, „heavy“, „recon“ и „sniper“. Още по-интересен е мултиплейър режимът, който се провежда онлайн и поддържа до 12 играчи.

ВИЖ ОЩЕ: РЕВЮ НА APPLE IPAD AIR 2

В следващата актуализация на Modern Combat 5, Gameloft добавя и няколко други неща, освен че ще направи играта безплатна. Ще има поддръжката на контролер, нов клас войници и нов клас оръжия. Ако сте сред тези, които вече са платили за играта, вие ще получите статус „ветеран“, който ви дава неограничена енергия, ветерански умения за убиване и камуфлаж, както и 200 кредита.

Modern Combat 5 за Android / Modern Combat 5 за iOS

Modern Combat 5: Blackout струваше 6.99 долара и бе пусната едновременно за Android OS и iOS, както и Windows Phone. Цената бе малко висока, но оправдана, защото един път закупена, не се налагаше да се правят следващи вътрешни плащания. Сега обаче всеки ще може да ѝ се наслади.