Skype iPhone
Skype iPhone

Skype iPhone

Microsoft обнови своето приложение за iPhone, но заедно с това приятно изненада и останалите ползватели на iOS. Компанията обяви версия за iOS на Skype, която е напълно нова. Потребителите могат да я изтеглят и изпробват, както и да изкажат своето мнение и впечатления. Софтуерът е в ранна форма на разработка, но показва желание от страна на Microsoft да спечели позиции и сред потребителите на тази операционна система.

ВИЖ ОЩЕ: FACEBOOK AT WORK ЗАПОЧВА РАБОТА

Хората, които се интересуват от предложението трябва да се регистрират на специална страница за да получат достъп до бета версията му. Според компанията има доста “изненади” в новото приложение и затова го ограничават само до хората, които наистина желаят да опитат “новото преживяване”. Обявено е също, че местата са ограничени, но няма точен брой на квотата.

Страницата дава информация, че потребителите ще могат да подадат своите предложения не само по отношение на самия софтуер – потребителски интерфейс, стабилност и други, но и по отношение на качеството на разговорите. Много е вероятно Skype за iOS да използва някакви нови технологии за по-качествено предаване на звук и картина. Ще очакваме с нетърпение първите публични отзиви. За нетърпеливите, можете да погледнете на страницата за регистрация до програмата.