Microsoft PowerPoint for Android

Microsoft PowerPoint for Android

Основните приложения на Microsoft Office за Android таблети вече официално се предлагат в Google Play. Само преди няколко седмици компанията представи предварителните версии, които впечатлиха със своите богати възможности. Пакетът от продукти включва Word, Excel и PowerPoint. Изискванията за устройствата са да имат поне 7-инчов екран и Android версия 4.4 KitKat или по-нова. За момента програмите са разработени за ARM процесори, което означава, че няма пълна съвместимост с всички продукти. Необходимо е поне 1 GB оперативна памет.

ВИЖ ОЩЕ: YOUTUBE ЗАМЕНЯ FLASH С HTML5 ПО ПОДРАЗБИРАНЕ

Особеностите при мобилните приложения са, че при първоначалното им стартиране потребителите трябва да се впишат със своя Microsoft профил. Това е условие за активиране на функциите за редактиране, записване и принтиране на документи. Ако устройството е с екран по-голям от 10.1 инча, е необходимо да се заплати месечна такса от 6.99 щатски долара за Office 365 абонамент.

Всички Microsoft Office приложения имат общ потребителски интерфейс, който взаимства до голяма част идейните концепции от настолните програми. Файловете могат да се съхраняват локално на устройствата или в облачните услуги на Microsoft OneDrive, Dropbox и SharePoint сървъри. Microsoft предлага безплатно основен пакет от функции, които могат да се ползват безплатно. За по-разширени подробности е необходимо да бъде закупен месечният абонамент за Office 365. Все още компанията не е представила изчерпателен списък с всички ограничения.

С абонамент за Office 365 получавате пълната функционалност на Word, Excel и PowerPoint на таблети с Android и устройства iPad, iPhone и iPod touch и можете да инсталирате пълните версии на Word, Excel, PowerPoint, Outlook и OneNote на компютри PC и Mac. Можете да свалите Excel (Google Play), Word (Google Play) и PowerPoint (Google Play) още сега и да споделите вашите впечатления.