Meizu-MX4-Pro

Meizu e китайска компания, която през изминалата година стана доста популярна сред потребителите в цял свят. Наскоро тя представи новия си смартфон MX4 Pro, като неговите продажби вече стартира и за тези, които се интересуват от устройството компанията има добра новина – той ще се доставя в цял свят.

ВИЖ ОЩЕ: APPLE СПРЯ ОНЛАЙН ПРОДАЖБИТЕ НА СВОИТЕ ПРОДУКТИ В РУСИЯ

Той може да бъде поръчан от OppoMart, онлайн магазин, който първоначално започна да предлага устройствата на Oppo, но сега в него са налични различни китайски марки. Казва се, че доставката ще е в рамтките на от 4 до 7 дни.

Версията на Meizu MX4 Pro с 16 GB струва 549 долара, а моделът с 32GB може да бъде ваш срещу 599 долара. Единственият минус е, че не може да се поръчват бялата и златистата версия на смартфона, защото само сивата е в наличност. В Китай милиони потребители са проявили интерес към MX4 Pro, което е показател за успеха на устройството там.

MX4 Pro е с операцонна система Flyme, базирана на Android 4.4 KitKat. Той е със скенер за пръстови отпечатъци със спафирено покритие, 5.5-инчов дисплей с резолюция 1536 x 2560 пиксела с пикселна гъстота 546 ppi. Процесорът е осемядрен Samsung Exynos 5430. Към характеристиките на смартфона още влизат 3,350 mAh батерия, 3GB оперативна памет, 20..7-мегапикселова задна и 5-мегапикселова предна камера, LTE и NFC.

Вие бихте ли си купили Meizu MX4 Pro?