Ако златният Apple Watch, струващ 10 000 долара, не ви е достатъчен и искате нещо повече, съвсем скоро ще можете да се сдобиете с такова. Джаджата се нарича Lux Watch и в момента може да бъде поръчана предварително в три варианта.

Виж още: Тези умни часовници от Vector предлагат до 30 дни живот на батерията

Става въпрос за Lux Watch Standard, Lux Watch Deluxe и Lux Watch Omni. Разликата? Диаманти. Много диаманти, злато… и платина. Компанията производител Brikk може да е позната на някои от вас като тази, която представи златни iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Тук вече те не играят на дребно – часовниците се предлагат в жълто и розово злато, като имат и вариант от платина. Lux Watch Deluxe е инкрустиран с диаманти между 2 и 2,3 карата, докато Lux Watch Omni е с между 11,3 и 12,3-каратови диаманти и кайшка от злато или платина. Всичко останало е същото като във Apple Watch.

На сайта на компанията можете да видите цялата информация, която в момента не е много. Brikk обещават, че ако сега поръчате часовника, ще получите пълна информация за каратната стойност на диамантите в момента, в който Apple Watch излезе на пазара.

Цената на Lux Watch също не е обявена, но в интернет се въртят слухове за суми от рода на 150 000 долара. Тя ще бъде предоставена също след излизането на умния часовник от Apple, като продажбите на Lux ще започнат четири седмици след тези на компанията от Купертино. Какво ще кажете?

*Снимки – Brikk.com