LG UX 4.0

LG очевидно не се крие зад дебели стени и въобще не се притеснява да разкрие пред всички за новостите около новия си флагман. За разлика от другите, които до последно се стараят да не покажат нищо, макар и не много успешно, LG направо си пуска рекламни видеа, а най-новото ни показва промените в LG UX 4.0.

Започвайки с лека предистория на всички новости и топ функционалности, които компанията добави през годините, видеото ни разказва за LG UX 1.0 и така до ден днешен. LG UX 4.0 идва с интересни добавки и най-очевидната е леката промяна в цветовете и визията. Тук определено е оказало влияние и наличието на Android 5.0 Lollipop и неговия Material Design. Някои от ефектите са точно като в новата версия на операционната система на Google, но това не е всичко. Ще видите и промени в камерата, която явно вече ще има и ръчен режим, но това не значи, че другите отпадат. Всъщност ще са три: Simple, Basic и Manual. Освен това ще има опция да правите супер бърза снимка като натиснете бутона за намаляване на звука.

Може да се каже, че за момент видяхме и бегла скица на визията на LG G4, точно когато става дума за това бързо правене на снимки, но поради някаква причина на картинката имаме нещо, което много прилича на LG G3, тъй че вариантите са два: визията няма да е много променена или това видео просто ще бъде подменено, когато телефонът бъде обявен.

Smart Notice е един от най-добрите асистенти, който наистина дава полезна информация. С LG UX 4.0 и той ще получи няколко допълнителни възможности. Вече ще може да ви показва информация от графика ви, приложение за здравето и музикалния плейър.

Корейците продължават да работят в насока всичко да е семпло и изчистено. Това бе стратегия, която наложиха преди около година и до момента тя работи за тях. Ако не направят някоя грешка, това може да е един поход към върха за компанията, защото продуктите им стават все по-добри и функционални, а цените са много по-приемливи от всички останали.

https://www.youtube.com/watch?v=IXjlzW2P-jA

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS