Nexus

След няколко месеца предстои събитието Google I/O, на което ще видим новия Android. Освен това предстои да разберем повече на новия Nexus телефон на интернет гиганта. Последната версия Nexus 6 се справи доста добре, въпреки че като цяло хората бяха по-доволни от предишния модел – Nexus 5.

ВИЖ ОЩЕ: РЕВЮ НА APPLE IPAD AIR 2

Дали следващият такъв ще зарадва потребителите е само въпрос на време. Можем да започнем да спекулираме от сега, защото по данни от източници, официални представители на Google са посетили LG и по-специално дирекциите, отговорни за Display and R&D, wireless charging и Optical Image Stabilization в Корея. Това може да значи само едно – Google се интересува от LG като производител на следващия Nexus смартфон.

Дали тези слухове са истина все още не може да се каже, но определено звучи логично – Google вече са работили с корейската компания върху Nexus 4 и Nexus 5 и предвид успеха на втория, напълно реалистично е отново да са се обърнали към азиятския производител. За по-достоверни новини ще трябва да почакаме официално изявление лично от представителите на Google.