LG-G-Watch

LG публикува нови снимки, както и част от спецификациите на предстоящия умен часовник LG G Watch. Вече знаем, че устройството ще бъде с Android Wear, ще е съвместим с широка гама от Android смартфону и ще представя съответната информация до потребителите, когато имат нужда от нея или всеки път щом изрекат „ОК Google”, за да зададат въпрос или да направят нещо.

Новата информация потвърждава, че G Watch ще бъде прахо- и водоустойчив и ще е с екран, който никога не спи (always-on дисплей). Умният часовник на LG ще бъде наличен в два цвята – златист и черен. Към момента това са единственотео, което е публикувано на сайта на G Watch. като няма данни за хардуерните спецификации на умния часовник.

LG-G-Watch1

Очаква се G Watch да бъде пуснат на пазара през лятото. Не се знае каква ще бъде цената на умния часовник, но според слуховете той ще дойде преди юли и във Великобритания ще струва поне 180 паунда. Тази информация не е потвърдена от LG. Предполагаме, че скоро компанията ще разкрие повече подробности за предстоящото устройство.