Два месеца след световната си премиера у нас вече е Vibe X2 – суперновата в съзвездието от най-висок клас Vibe смартфони на Lenovo. Тънкият и лек VIBE X2 е с уникалнен многопластов дизайн, висока производителност и иновативни click-on аксесоари.

ВИЖ ОЩЕ: АНАБОЛНИ БАТЕРИИ – ХАПЧЕТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

Lenovo VIBE X2 е първият в света смартфон с корпус в преливащи се три цвята, като българските потребители могат да избират между три нюанса: бяло, червено или златисто.

Lenovo е първият производител на телефони в света, който използва в моделите си процесор MediaTEK MT6595 4G LTE True8Core™. Благодарение на него VIBE X2 има впечатляваща производителност и допълнителна мощност, която спестява енергия и удължава живота на батерията. 5-инчовият FHD дисплей с широк зрителен ъгъл прави използването на приложения и гледането на снимки цяло удоволствие.

Lenovo VIBE X2 разполага с две зашеметяващи камери, богат избор от режими на заснемане и функции за разкрасяване на изображенията. Благодарение на жестовите команди, които се активират с мигане или усмивка, заснемането на селфита с широкоъгълната 5-MP камера на VIBE X2 е истинско забавление. Основната 13-MP камера разполага със сензор за задно осветяване (BSI) и LED светкавица, които гарантират кристално ясни кадри. С 32GB памет потребителите разполагат с достатъчно място за съхранение на съдържание.

Lenovo предлага към Vibe X2 и два иновативни click-on аксесоара, познати като VIBE Xtensions, с помощта на които можете да персонализирате и подсилите вашето мобилно преживяване с VIBE X2: допълнителна батерия за VIBE X2 и допълнителни високоговорители VIBE X2. Калъфите VIBE Xtension1™ добавят четвърти слой към корпуса на VIBE X2 и увеличават живота на батерията и качеството на звука. Ултра тънкият (5.1мм) слой на допълнителната батерия към X2 има двойна функция: докато защитава вашия смартфон, тя увеличава живота на батерията с близо 75%. По този начин устройството безпроблемно издържа от сутрин до вечер без нужда от зареждане. Освен, че разполага с вграден микрофон за конферентни разговори, допълнителните високоговорители за X2 служат за усилване на звука при слушане на музика или при гледане на филми, а с помощта на допълнителната стойка телефонът може да се използва и без ръце.

Трите цвята VIBE X2 могат да бъдат намерени в Lenovo Exclusive Store в Paradise Center от днес на цена от 799 лв. Моделът в бял и златист цвят ще се предлага и в магазините на Telenor от петък, 21 ноември на цена от 20,59 лв. на месец или 389,99 лв. в брой с двугодишен договор за абонаментен план Резерв с месечна такса 34,99 лв.

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТОВА ЕКСТРЕМНО ВИДЕО