Последните два смартфона на китайския гигант Lenovo, който заема все по-голям дял в този сегмент, вече са налични в търговската мрежа на VIVACOM.

ВИЖ ОЩЕ: Така изглежда един дрон от бъдещето

Стилният Lenovo S90 се отличава с изчистен дизайн и елегантен алуминиев корпус. Моделът дава възможност за поставяне на две SIM карти, което е голямо удобство за динамичното ежедневие на съвременните хора. Комфорт създава и 5.0“ HD Super AMOLED дисплей, който предоставя перфектната картина с ярки и наситени цветове. Освен с добра визия, Lenovo S90 впечатлява и с отлични технически характеристики – стабилен четириядрен 1.2GHz процесор и познатата операционна система Android v4.4 (KitKat). Устройството е оборудвано с прецизна 13MP основна и 8MP предна камера, като и двете разполагат с LED светкавица.

Другият нов модел – двусимовият Lenovo P70, е изключително подходящ за потребителите, които разчитат на смартфона си в служебните задължения. Със своята 4000mAh батерия, той може да издържи до 34 дни в режим готовност. За доброто представяне на устройството спомага и по-мощният осемядрен 1.7GHz процесор. Lenovo P70 също е оборудван с голям 5-инчов HD дисплей, но с IPS технологията, при която цветовете запазват своя контраст, дори при гледане под голям ъгъл, а зрението се изморява по-малко, дори при работа от близко разстояние. Смартфонът работи с операционна система Android v4.4 (KitKat) и разполага с две камери – 13MP основна с LED светкавица и 5MP предна камера.

Двата смартфона вече са в търговската мрежа на VIVACOM. Елегантният Lenovo S90 се комбинира перфектно с план Net&Call XXL за 15.73 лв. на месец при сключване на двугодишен договор. А практичният Lenovo P70 може да бъде закупен най-изгодно за 7.73 лв. на месец с тарифен план Net&Call XXL за две години. Промоционалните цени са в сила до края на месец февруари.