Lenovo-Ideapad_100

Lenovo разкри днес три нови лаптопа, точно преди началото на Lenovo Tech World, първото ексклузивно и глобално технологично събитие на марката, което се провежда в Пекин. Новите лаптопи Lenovo Z41, Lenovo Z51 и IdeaPad 100 са различни, също като клиентите на марката. Без значение дали потребителите се нуждаят от възможност за създаване или редактиране на съдържание или от цялостно мултимедийно изживяване, за да се насладят на музиката и видеото, което обичат – трите машини са предназначени за клиенти, които оценяват чистия и функционален дизайн.

Новият 14 инчов Lenovo Z41 и 15-инчовият Lenovo Z51 са едновременно част от домашния развлекателен център и мощна работна станция. С изключителен FHD екран, опционална външна AMD видео карта и завладяващ  Dolby DS 1.0 Home Theater Surround звук, те са иделни за стриймване на видео, изтегляне на музика и игри. Новите Lenovo Z41 и Lenovo Z51 идват с 802.11 a/c WiFi технология за до три пъти1 по-висока скорост на сърфиране в Интернет, в сравнение с постиганата от обикновените лаптопи. Създадени за продуктивност, в сърцето на новите лаптопи е последния Intel CoreTM i7 процесор с до 1 ТВ твърд диск. Lenovo Z41 и Lenovo Z51 изпъкват с красивите си цветове, в които могат да бъдат поръчани – черен абанос, бяла креда и пурпурно червено.

Новият Lenovo Z51 предлага и възможност за Intel RealSense 3D камера, която съживява света в 3 измерения. С цветни 1080р и сензор за дълбочина, революционната 3D камера позволява на Lenovo Z51 да усеща и уловя в дълбочина като човешкото око. Потребителите могат да сканират триизмерни обекти за 3D принтиране, да играят 3D игри и да използват жестове, с които да контролират лаптопа си. Освен това камерата позволява истински жив видеочат, като променят фона, на който се намират и споделят съдържание на него.

Lenovo създаде базовият IdeaPad 100 лаптоп за клиенти, които се нуждаят само от най-важните функции като сърфиране в мрежата, създаване на съдържание и управление на списъци. Той се предлага с до Intel BayTrail-M N3540 процесор, с до 500 GB HDD и вградена Intel Graphics видеокарта. По този начин потребителите получават бърз процесор, предостатъчно място за съхранение на данни и добър дисплей. Новият IdeaPad 100 може да работи до 4 часа2 без зареждане, да браузва онлайн, да стриймва видео и още с минимални прекъсвания. С дебелина от малко над 2 см за 14-инчовата версия и малко над 2,2 см за 15-инчовата, тънкият IdeaPad 100 изглежда всичко друго, но не и базов с класически корпус в абаносово черно.Lenovo-z41

Lenovo-z51

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS