ThinkPad_Yoga_460_Silver

Lenovo днес анонсира редизайна на своята серия ThinkPad Yoga и Think Centre. В скорошно проучване на Lenovo сред близо 6000 бизнес сектора, сигурността, мобилността и надежността са сред най-важните посочени предимства. Ето защо повече от 25% от анкетираните са потвърдили, че възнамеряват да интегрират конвертируеми устройства в своята работа. Най-новото поколение тънки и леки ноутбуци ThinkPad Yoga 260 и 460  и по-бързите от всякога Think Center настолни компютри са проектирани, за да доставят на потребителите си решения за основните им потребности.

ThinkPad Yoga – създаден за ново поколение потребители

Данните от проучване показват още, че 53% от служителите понякога работят от дома си, докато 61% пътуват по работа, а 46% от анкетираните са на възраст между 18 и 34 години. Тези прогресивни потребители са лидерите на утрешния ден. Те активно търсят нови технологии, които да ги поддържат актуални и конкурентни на пазара. Тези потребители се нуждаят от истински надеждни  мобилни устройства, безкомпромисно добри в работата си.

ThinkPad Yoga 260 и 460 са перфектните решения за модерните потребители. Умната гъвкавост им дава свободата да работят по техните условия в най-подходящия за тях режим. Уникалните характеристики като LTE-A безжична WAN свързаност ускоряват до три пъти скоростта за пренос на данни, а интегрираният скенер за пръстови отпечатъци и смарт карта гарантират сигурност и защитеност на информацията. Още по-точната и акумулаторна ThinkPad Pen Pro допълва Windows 10, в съчетание с приложението на Lenovo WRITEit, и революционизира начина, по който потребителите взаимодействат с техните  ThinkPad Yoga устройства. Yoga 460 предлага несравнимо WQHD  ярък екран и дискретна графика за предоставяне на висока производителност в безкомпромисен конвертируем ултрабук.

Новият ThinkPad ще се предлага се в черно и сребристо като, оборудван с най-новите процесори Intel Core шесто поколение, с до 16GB памет и и възможност за добавяне на PCIe хард дискове в Yoga 260. Управлението на задачите е по-лесно и по-ефективно от всякога с новия OneLink + Dock с двойно по-бърз трансфер от предишния със скорост до 33Gbps, позволявайки кристална 4K картина и много връзки чрез един единствен кабел.

Lenovo ThinkCentre M900 Tiny чупи рекорди

Оригиналният ултра-малък работен десктоп ThinkCentre Tiny остава ненадминат в комбинацията си от размери, производителност, надеждност и несравним избор за доизграждане и възможности за разширение. Специално внимание заслужава въвеждането на новия Lenovo Pro WiDi адаптер, който осигурява безжични връзки и по този начин елиминира досадната плетеница от кабели. Освен всичко останало, Lenovo ThinkCentre M900 Tiny прави сериозна заявка за “най-чист”компютър с новия противопрахов филтър, който обещава да е с 37% по-ефективен.

Следващото поколение, включително новата M900z “всичко-в-едно” и M900, M700 и M600 фини настолни компютри ще защитят данните на крайните потребители срещу нежелано физическо проникване в критични ситауции като вода, екстремни температури, пясък и работа на високa надморска височина. Идеята зад тази устойчивост е желанието да се предостави възможност за работа в почти всяка среда.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS