Конференция Grow Together 2023

GlobalFoundries, водеща компания в областта на микроелектрониката, и екипът на GlobalWomen Sofia организираха конференцията „Израстваме заедно“. Събитието се състоя на 8 ноември в NV Tower в София, където е и офисът на разработчика на технологии и решения в сферата на микрочиповете. Събитието събра служители, експерти от индустрията и висши ръководители за вдъхновяващ ден, посветен на развитието на креативността и професионалния растеж.

Под мотото на събитието #GrowTogether2023 участниците се потопиха в разнообразие от теми, предназначени да ги подкрепят в техните кариерни пътешествия.

Изабел Ферен, вицепрезидент „Технологично Развитие“ в GF, сподели:

„GlobalWomen ресурсна група се разраства, с присъствие във всяка локация на GlobalFoundries по света.  Eкипът на GlobalWomen София, създаден през 2022 г., работи целенасочено за развитието на култура на споделяне на знанието, за менторство. За развитието на всички служители, дори повече за жените, е важно да изграждат присъствие, да бъдат видими и проактивно да си сътрудничат с други колеги. Това са уроците, които научих от моите ментори през годините.“

Доц, д-р Катя Аспарухова от ТУ-София представи концепцията за учене през целия живот като катализатор за личностно развитие и професионален растеж.

По време на конференцията Росица Христева проведе бърз курс по визуално и креативно мислене и как да представяме идеите си на другите.

Grow Together 2023 предостави и платформа на служителите да се свързват, обменят идеи и създават ценни връзки. Участниците изследваха многообразието от възможности за личен и професионален растеж, като си тръгнаха с практични насоки и вдъхновение да реализират своя пълен потенциал.

„Мисията на #Global Women София е да развие мрежа от професионалисти, ангажирани с насърчаването на културата на приемственост, споделяне на знание и сътрудничество. Тази конференция е свидетелство за нашата ангажираност към тази важна тема“, каза Мариана Димитрова, Lead HR бизнес партньор в GF.

За повече информация за GlobalFoundries България и бъдещи събития, моля, посетете gf.com

Относно GlobalFoundries: Създадена през 2009 г., GlobalFoundries (GF) (Nasdaq: GFS) е водещ производител на чипове, които задвижват иновациите и променят начина, по който живеем, работим и се свързваме. Глобалните фабрики за производство на GF в САЩ, Германия и Сингапур произвеждат чипове със спецификациите, от които нашите клиенти се нуждаят в бързорастящи пазари като автомобилостроенето, центровете за съхранение на данни, домашните и индустриални IoT и интелигентните мобилни устройства.

Сподели
Предишна страницаКакво причинява припадъците?
Следваща страницаСветлина може да изпари вода без топлина
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.