Еднорози! Магически същества, представяни като благородни създания. Всички ги обичат… освен когато станат прекалено много. Каквато е ситуацията в Kill the Unicorns. Добре дошли в Куйндъм! Тук нещата са станали наистина зле от свръх популация на еднорози и те са буквално навсякъде – в двора, в гората, в планината и вършат естествените си нужди безспирно, прецаквайки околната среда. За да се справи с проблема, добрата стара кралица оставя нещата в ръцете на не толкова добрата си дъщеря. Тя от своя страна обявява четири дни в годината за лов на еднорози. Ето тук вече се явявате вие. Влезте в ролята на ловци и се надпреварвайте, прецекавайте и забавлявайте (най-вече!) за сметка на еднорозите!

Всеки рунд в Kill the Unicorns ще играете карти за да убиете един от четири еднорога, опитвайки се да отгатнете техните действия и да ги надцакате. След края на всеки рунд ще можете да попълните арсенала си при гномовете, които се занимават с нелегална търговия на части от еднорози и други съмнителни неща на черния пазар.

Ако всичко това звучи като играта за вас, то Kickstarter кампанията на играта тече с пълна сила (линк). Очаква се тя да бъде готова до май 2018-а, а едно копие струва само 18 долара! Готови ли сте да се спуснете по дъгата в поля покрити с захарен памук и пърдящи еднорози?