KGI Securities е мястото, където работи Минг-Чи Куо – един от най-сигурните източници за слухове, отнасящи се около нови продукти на Apple. Преди време той предостави информация за новите модели iPad, iPhone, както и новия Apple Watch. Сега изтича още информация, но като нейн автор не е подписан гореспоменатият Куо. Дали можем да се доверим на данните? Защо не, след като звучат доста логично, спрямо това, което сме чували преди време.

Според KGI Securities новите устройства за тази година ще се казват, разбира се, iPhone 6S и iPhone 6S Plus. Първият ще бъде с 4.7-инчов дисплей, а Plus версията с 5.5-инчов такъв. Противно на предишната информация, те твърдят че няма да видим модел 6S с дисплей 4 инча. Добавка към наличието на продуктите ще бъде и модел с цвят, наподобяващ златния при Apple Watch. Другото интересно, което може би ще искате да чуете е, че по-големият брат iPhone 6S Plus най-вероятно ще има специална версия, която ще бъде с екран от сапфирено стъкло.

Няма как новите модели iPhone да нямат Force Touch, а хардуерът им също звучи интересно – 12-мегапикселова камера, A9 чипът от Apple и 2GB LPDDR4 оперативна памет. Явно компанията се е притеснила от огъването на телефоните си и затова S моделите ще бъдат от алуминии Серия 7000 – същият като в Apple Watch, който се оказа доста здрав. Трябва да видим още и подобрения в Touch ID. Най-интересното обаче са вижданията на KGI Securities за продажбите на iPhone 6S и 6S Plus. Според тях малкият модел ще постигне два пъти повече продажби от Plus варианта, като общо се очакват продажби от около 90 милиона устройства за 2015 година. Какво мислите?

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS