jolla-tablet-new-photo

Jolla Tablet – един от най-нашумелите нови продукти в последно време – най-накрая започва да се предлага на пазара. От компанията производител, които създадоха таблета с помощта на Indiegogo кампания, стартираха предварителни поръчки през сайта си.

На shop.jolla.com всеки може да заяви устройство за себе си, като поръчаните сега бройки ще започнат да се разпращат в края на октомври. Имайте предвид, че Jolla Tablet е произведен в лимитирана серия, така че ще е хубаво всеки който иска да има един, да го поръча възможно най-скоро. За да не се окажете с празни ръце, вие също можете да си поръчате таблет. Точно така, освен за САЩ и Канада, онлайн магазинът важи и за ЕС, включително и България. Цените започват от 267 евро за модела с 32GB вградена памет. Доставката се калкулира накрая на поръчката.

Интересното при Jolla Tablet е, че Jolla са разработили своя собствена операционна система за него – Sailfish OS. Тя се слави с изключителен мултитаскинг, за който ви разказахме преди време. Спецификациите на устройството още включват 8-инчов дисплей с резолюция 1536×2048 пиксела, 5 мегапиксела камера, 2GB RAM, четириядрен процесор и цели 4450 mAh капацитет на батерията.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS