Apple-iPhone-6-iPhone-6-Plus-Picture-18

iPhone 6S или телефонът, който ще определени голяма част от тенденциите за тази и другата година, е следващият смартфон, който очакваме с нетърпение. Apple има какво да надградят, а на WWDC 2015, където видяхме iOS 9 и други интересни анонси от Apple, стана ясно, че от гледна точка на софтуер, има много нови неща, които ще станат скоро налични. Визията обаче е нещо, което не трябва да се подминава и според послените данни от KGI Securities, източник с доста точни прогнози, новият iPhone 6S ще дойде с няколко промени, които ще са наложени най-вече заради Apple Watch.

Според KGI Securities, на първо място ще имаме малко по-големи размери, заради новия Force Touch. Поради тази причина ще бъдат добавени около 0.2мм дебелина, 0,15 мм височина и съответно по-голяма ширина. Това обаче не е всичко. Цветовете също ще са променени и тук може да „обвиним“ Apple Watch. Така iPhone 6S ще стане по-жълт, сивото ще отиде към по-тъмен нюанс, а освен това ще имаме и така наречения „rose gold“ цвят. За финал имаме и малко по различен материал за изработката. Apple ще промени класа на използвания алуминий при iPhone 6 с по-силен такъв. Говори се, че ще се използва серия на алуминий 7000, която беше ползвана първо при Apple Watch. Тя е легирана с цинк и е по-твърда, като с това може би компанията се опитва да избегне Bendgate 2.0.

От всичко това може да кажем, че новите промени определено не изглежда да навредят на един от най-известните телефони в света. Може би фактът, че ще стане по-голям е притеснителен за феновете, защото дълги години бяха свикнали с малки размери, при което Apple изведнъж направи голям телефон, а сега той явно ще стане още по-голям.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS